Man får ju skämmas!!!

Jag som var så sugen att blogga har, helt ärligt, glömt bort att jag har en blogg...! Hur gick det till?? Dagarna rusar iväg som vanligt och grabbarna är uppe lite längre än de borde på kvällarna. Men det är ju bara sommar en gång per år;-) Ikväll har Karin och grabbarna varit här och åkte inte förrän strax efter 23.
M är på bankett och prisutdelning efter sommardubbeln, som han tyvärr förlorade.

Charlie var så rolig idag! Han drog sin "kul-labyrint" över hela köksgolvet för att slutligen stanna framför stolen som står vid köksfönstret. Han lyckades balansera på labyrinten och var halvvägs upp på stolen när mamman hittade honom... Busunge!
Imorrn ska vi sätta upp nya hyllor i tvättstugan. Lovely!
Nu blir det nog lite sömn för mig...

Tennis och hembakad pizza...

Idag har vi varit och kikat på M när han spelade tennismatch mot en bandykille, som var jätteduktig i tennis när han var yngre. Tyvärr var bandykillen bättre än älsklingen idag... Det var en hel del folk och tittade på matchen, kul! När vi kom hem bakade jag pizza som vi åt framför tv:n. Det var Wimbledon-final, så det blev en hel del tennis idag;-)

Helgen har varit otroligt mysig med god mat och trevlig sällskap! Grabbarna har världens bästa morbror m sambo! O ritade teckningar som han sålde till dem, hahaha! Han lyckades dessutom byta till sig ett par fotbollsskor av morbror;-)

Jag vågar knappt skriva detta...men grabbarna sover!!!! Jag blir nog inte heller svårsövd ikväll. Det är så otroligt kvavt i luften att man känner sig som en fluga på hösten. I natt var det en tropisk natt, dvs över 20 grader. Läskigt varmt!

Nu blir det soffhäng och kanske lite glass;-)

Grilla grilla grilla!

Idag ska vi grilla med Macke och Fanny, så mysigt! Fannys syster och hennes kille kommer också och det ska bli så trevligt att få träffa dem!
Det är varmt så in i ... just nu och jag önskar att vi hade lagt lite pengar på nåt slags kylsystem för huset... Pust, suck och stön!

Charlie går med gåvagn!

Imorse ställde jag Charlie vid gåvagnen och han gick!!! Hela vägen från nya vardagsrummet till köket. Sen tog han tag i den själv, reste sig upp och fortsatte att gå;-) Duktiga kille!

En helkväll med Pugh Rogefeldt...

Igår jobbade jag för första gången på länge och det var så roligt! Kul att komma ut och träffa människor och extra kul att få jobba på just Wahlins! Efter jobbet åkte jag hem och bytte om sedan bar det av till Järnvägs för en kväll med tjejerna. God mat och massor av skratt blev det! Jag trodde att jag skulle skratta ihjäl mig när Cissi, som inte är nån hästtjej, berättade om när hon red och hästen skenade... Tack för den Cissi!
Det skulle komma en hemlig gästaartist och vi spekulerade i vem det kunde vara.
Det var.... Är ni beredda? ....Trumvirvel... Pugh Rogefeldt!!!
Jag hade knappt hört människan och visste än mindre hur han såg ut! Vi kunde sjunga med i en låt och det var "Dinga Lina Lena", men sen var vi helt off! ;)
Trots att vi var aningen för unga för att kunna Pughs låtar så hade vi en härlig kväll!
Tack Jenny, Cissi och Sara! Det här gör vi om!

Idag väntar jobb igen och O ska åka upp till farmor och farfar. C blir hemma med mamsen, för han är lite för aktiv för dem;)

Jobb väntar idag...

Vaknade just med en hemsk huvudvärk! Det är garanterat det dåliga vädret jag känner av! Hoppas att det släpper för idag ska jag jobba några timmar, för första gången på ca 1½ år. Så roligt!!!

Det är alldeles tyst i huset. M har verkar ha tagit med sig C ut på en biltur. Det var skönt, så att jag fick sova, men det blir så konstigt tyst här... O sover fortfarande. Kanske jag ska ta och krypa ner och snusa honom i håret en stund.

Insåg just att jag tagit bort en bild och skrivit detta inlägg där den skulle ha varit. Därav den konstiga tiden för inlägget, klockan är ju 08:52 nu. Hm, jag har en del att lära mig...

Lilla badrummet...


RSS 2.0