Kladdkakan nr 1
Världens godaste kladdkaka!
Ingredienser:
250 g smör
250 g mörk blockchoklad
250 g socker
4 ägg
100 g mjöl ( ca 1½ dl )
Beskrivning:
Smält choklad, smör och socker på låg värme i en kastrull eller i vattenbad.
Rör om sakta så att det inte ”sockrar” sig.
Rör ner äggen, ett i taget.
Sikta mjölet i smeten.
In i ugnen på 180 grader ca 30-40 minuter.
Kakan blir ganska kladdig och går med fördel att äta dagen efter.
Ingredienser:
250 g smör
250 g mörk blockchoklad
250 g socker
4 ägg
100 g mjöl ( ca 1½ dl )
Beskrivning:
Smält choklad, smör och socker på låg värme i en kastrull eller i vattenbad.
Rör om sakta så att det inte ”sockrar” sig.
Rör ner äggen, ett i taget.
Sikta mjölet i smeten.
In i ugnen på 180 grader ca 30-40 minuter.
Kakan blir ganska kladdig och går med fördel att äta dagen efter.
Kommentarer
Trackback